Selasa, 02 September 2014

ικανή να αναλά

Οι δυνάμεις της τεχνολογίας και η παγκοσμιοποίηση αλλάζουν ταχύτατα τη φύση της εργασίας. Μπήκες αναζητούντες εργασία γνωρίζουν ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτές τις προβλεπόμενες εξελίξεις στο χώρο εργασίας.

       Στην μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας θα πρέπει να προβλέψουν τόσο τις αλλαγές, καθώς και την προετοιμασία σε ένα οργανωμένο αλλά και ευέλικτο τρόπο.

        Ευελιξία, την κατάρτιση, την εκπαίδευση και την πιο σημαντική προετοιμασία με όλους αυτούς τους παράγοντες, καθώς και ψυχολογική προετοιμασία τον εαυτό σας και τη νοοτροπία σας.

       Ποιες είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν για να παρατηρούν διαρκώς και να προβλέψει σε συνεχή προετοιμασία σας σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας;

              1) Η τεχνολογία θα συνεχίσει να προωθεί και θα επηρεάσει το πώς, πότε και πού η επιχείρηση γίνεται? ο ρυθμός των εργασιών: και πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν.

              2) Η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσουν να οδηγούν σε ορισμένες εργασίες που ανατίθενται σε άλλες χώρες και θα οδηγήσει σε περισσότερες συγχωνεύσεις και αλλαγές στη διοίκηση. Επινοητικότητα, την προσαρμοστικότητα, και η αποτελεσματικότητα θα είναι απαραίτητη για τους εργαζόμενους για να πετύχει.

             3) Διεθνές διαφορές χρόνου θα απαιτήσουμε ευέλικτο ωράριο και ενδεχομένως επιπλέον ώρες για να επικοινωνούν με τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων.

             4) Ένα πολύπλοκο και ποικίλο εργατικό δυναμικό θα απαιτούν από τους εργαζομένους να είναι ευέλικτη, να σέβεται τις διαφορές, και να συνεργαστούν για την αύξηση της παραγωγικότητας.

              5) Οι εργαζόμενοι μπορούν να περιμένουν για να αλλάξετε θέσεις εργασίας περίπου δέκα φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.
Η διαχείριση της σταδιοδρομίας ενός ατόμου είναι ένας μούστος.
  
             6) Οι μικρές επιχειρήσεις θα ευημερήσουν, και το σπίτι με βάση τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες θα πολλαπλασιαστούν. Επιχειρηματικών δεξιοτήτων και στάσεων θα είναι σημαντικό.

              7) Τα ταχύτερα αναπτυσσόμενη επαγγέλματα είναι υπολογιστές, προληπτική φροντίδα της υγείας, και άλλες υπηρεσίες υγείας και την ανθρώπινη, όπως καταχωρηθεί νοσηλευτικής, κοινωνικής εργασίας, το έργο της αστυνομίας και μετά την 12η του Σεπτέμβρη ασφάλεια.

              8) Οι περισσότερες από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επαγγέλματα θα απαιτούν ειδική μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση, on-the-job training, ή πτυχίο. Η εκπαίδευση και η κατάρτιση θα είναι ιδιαίτερα critical.-

         Για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, άτομα που αναζητούν εργασία του σήμερα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τις αλλαγές αυτές, όπως και να επιδείξει θετική στάση που δείχνει ότι είναι έτοιμη, πρόθυμη και ικανή να αναλάβει αυτές τις προκλήσεις.

         Υπάρχουν εννέα επιτυχία τις στρατηγικές που ακολουθούν για να σας βοηθήσει να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό της σταδιοδρομίας σας. Αυτές οι στρατηγικές επιτυχίας επηρεάσει βαθιά την επιτυχία σταδιοδρομίας σε κάθε βήμα /

              1) Θετική σκέψη και τη συμπεριφορά
              2) Οι απεικονίσεις
              3) Θετική Συζήτηση αυτο
              4) Διαβεβαίωση self-talk
              5) Δυναμική ρύθμιση στόχου
              6) Θετική δράση
              7) Η δυναμική συμπεριφορά
              8) οικοδόμοι Αυτοεκτίμηση
              9) Προληπτική συνήθειες

           Αυτές οι εννέα επιτυχία στρατηγικές και συμπεριφορές είναι σημαντικές ενισχυτές καριέρα που βοηθούν μετατρέψουν τους στόχους σε υλοποιήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα έχουν νέες ιδέες για σας. Παρέχουν ευρεία οφέλη? μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να

Tidak ada komentar:

Posting Komentar